Email
home   |   bedrijf   |   nieuws   |   diensten   |   links   |   contact


Laatste nieuws...


ASP: Maak uw facturen in onze software !

Als beginnende onderneming komen de orders met mondjesmaat binnen.  U kunt elk order mooi inplannen om vlekkeloos af te werken.  Facturen worden met de hand geschreven of met Word/Ecxel gemaakt, dat hiervoor geschikte hulpmiddelen zijn. 

Maar u begint naambekendheid te krijgen.  Mede dankzij uw goede service volgen de orders mekaar in hoog tempo op.  U hebt al uw tijd en energie nodig om ze tot een goed einde te brengen.  Daarnaast neemt het aantal facturen zienderogen toe. 

En de facturatie ... doe moet wachten tot 's avonds of het weekend of...   Plots lijken Word en Excell toch omslachtig: adressen telkens opnieuw ingeven, de omschrijving van de werkzaamheden of artikels intypen, plakken, wissen, aanpassen van de datum, factuurnummer, betalingsvoorwaarden, manueel tellen van kortingen, de btw uitrekenen,...

Een tijdrovend werkje met daarenboven een relatief grote foutenkans (foutieve btw-berekening, verkeerd btw-nummer,...).   Nadien doen wij datzelfde werk nog eens over in uw boekhouding.

Wij bieden u een oplossing !  Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetaansluiting.  U krijgt beperkte toegang tot uw dossier op onze server.  Uw dossier is voorzien van software waarmee u uw facturen kunt maken.  Dit alles op een eenvoudige en veilige wijze.

Voordelen:

- Facturen en creditnota's maakt u in een handomdraai: eenmalig klantgegevens ingeven; automatische nummering en datering; berekening btw...
- Gepersonaliseerde lay-out,
- U moet geen eigen software pakket aan te kopen of te installeren op uw computer,
- Dus ook geen afhankelijkheid van een derde partij (softwarehuis), u sluit enkel met ons een overeenkomst af,
- Facturen worden rechtstreeks ingeboekt in uw dossier,
- Mogelijkheid om uw bankafschriften in te boeken en zo een overzicht te hebben van de onbetaade facturen,
- Snel rekeninguitreksel en rappels uit te printen en te versturen naar uw klanten,
- Uitbreiding naar het zelf ingeven van de aankoopfacturen eveneens mogelijk,
- Back-ups worden door ons bijgehouden,
- ...

Met ASP kunnen we u een eenvoudig en snel facturatiepakket aanbieden, maar het gaat verder.  Naargelang de behoefte van uw onderneming kan u er een gedeelte van uw eigen boekhouding op voeren.  Alle gegevens worden rechtstreeks op onze server geschreven en zijn ook onmiddellijk beschikbaar voor de medewerkes op ons kantoor. 

Heeft u Interesse in het ASP-systeem, neem dan even vrijblijvend contact op met ons kantoor !

Accountantskantoor De Jonghe BVBA  (23-03-2009)


Klik hier om ons te contacterenterug

webdesign by [ imaxx ] - © 2009 - www.accountdejonghe.be
Email