Email
home   |   bedrijf   |   nieuws   |   diensten   |   links   |   contact


Het bedrijf


In 1984 startte Luc De Jonghe met het boekhoudkantoor in Ham. Sindsdien assisteren en adviseren wij bedrijven, instellingen en particulieren op financiëel, administratief en fiscaal gebied. Wij zijn een zelfstandig kantoor dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) en zelfstandigen (eenmanszaken). Onze werkzaamheden bestaan vooral uit het verwerken van boekhoudingen, het verstrekken van adviezen, het controleren van administraties, het verzorgen van fiscale aangiften en het
verlenen van administratieve diensten.

Het kantoor is uitgerust met professionele softwareproducten waardoor we de klanten een snelle verwerking en een duidelijke rapportage kunnen aanbieden. Bovendien verzekert de voortdurende bijscholing van onze medewerkers de kennis van de fiscale, boekhoudkundige en sociale wetgeving. Deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en een duurzame vertrouwensrelatie zijn dan ook de basis voor een optimale dienstverlening. Accountantskantoor de Jonghe is een geregistreerd lid van het Acerta Ondernemingsloket voor KBO-inschrijvingen.

Onze website biedt u niet alleen een kijkje op onze werkzaamheden, maar we hopen ook om onze klanten op deze manier nog beter opde hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes, en bieden een platform aan met nuttige links.


Luc De Jonghe - Accountant
luc.dejonghe@accountdejonghe.be

Steven Knevels - Intern Accountant
steven.knevels@accountdejonghe.be

Sinem Kaplan - Administratie
sinem.kaplan@accountdejonghe.be

Samira Thielens - Boekhouding
samira.thielens@accountdejonghe.be 

 


webdesign by [ imaxx ] - © 2009 - www.accountdejonghe.be
Email